Συμβουλές & Πρακτικές Ανατροφής

  Έφτασε λοιπόν η στιγμή να καλωσορίσετε το γλυκό σας κουταβάκι στο καινούριο του σπίτι. “Αχού!! Τι χαριτωμένο!!!” θα πουν δικαιολογημένα οι φίλοι. Αλλά πέρα από αυτό, εσείς είστε φύσει προνοητικοί και έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να το μεγαλώσετε σωστά, αποφεύγοντας όλα τα πιθανά λάθη και τις παραλείψεις, ώστε να δημιουργήσετε από νωρίς μια δυνατή σχέση κατανόησης και αλληλοσεβασμού. Είστε σε καλό δρόμο και το κουτάβι σας πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα τυχερό για την μελλοντική κοινή σας ζωή.

  Τα περισσότερα ζητήματα μη αρεστής συμπεριφοράς – που στην πορεία επιδιώκεται να αντιμετωπίστούν και να “διορθώθούν” – αποτελούν σε πολύ υψηλό ποσοστό κυρίως αποτέλεσμα σφαλμάτων που έγιναν μέχρι την ηλικία των 6 μηνών. Πρέπει ως εκ τούτου, να εξαλείψουμε όλες εκείνες τις “κακές” συνήθειες που έχει αποκτήσει το κουτάβι μέχρι εκείνη την στιγμή. Για να το αποφύγουμε όλο αυτό, προτείνεται η υπηρεσία “Συμβουλές και Πρακτικές Ανατροφής”, η οποία περιλαμβάνει 6 ευχάριστες και χρήσιμες συναντήσεις διάρκειας 120 λεπτών η καθεμία και τίθεται σε εφαρμογή από την ηλικία των 3 μηνών και έπειτα.

  Με την υπηρεσία “Συμβουλές και Πρακτικές Ανατροφής” θα καλυφθούν βασικές θεματικές ενότητες, όπως: κοινωνικοποίηση και βάσεις αυτοπεποίθησης, ενδυνάμωση αυτοελέγχου, αγωγή τουαλέτας, εισαγωγή σε crate, ήπια εισαγωγή σε οδηγό περιπάτου, εισαγωγή σε αυτοκίνητο, αποφυγή δαγκώματος, αποφυγή καταστροφής ακατάλληλων αντικειμένων κ.α. Ταυτόχρονα, μέσω της αναλυτικής προεκπαίδευσης του αρχικού απαραίτητου κώδικα (έλα, κάτσε, ξάπλα, μείνε, πάμε κ.ο.κ.), αποκτάτε ικανότητες ορθού χειρισμού και διδάσκεστε τη γλώσσα επικοινωνίας των σκύλων.

  Στόχος μας είναι ένας φιλικός, σταθερός και υπάκουος σκύλος χωρίς φοβίες, ανασφάλειες και νευρικότητα καθώς και ένας ήρεμος, σίγουρος και καταρτισμένος κηδεμόνας χωρίς απογοητεύσεις, υπερβολές και αδιέξοδα.

 services1s
 services2s