Υπηρεσίες

site-1

Ασκήσεις Χειρισμού

  Στη συμβίωσή σας με ένα σκύλο φαντάζει στιγμές απαραίτητο να βρεθείτε επιτέλους πρόσωπο με… μουσούδα. Εντάξει, ας σοβαρευτούμε, τον αγαπάτε τον σκύλο σας πολύ – είναι αλήθεια – μα δεν θα ήταν υπέροχο να συνεργαζόσασταν λίγο καλύτερα;

  Με τα εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα μαθημάτων διάρκειας 20 έως 24 εβδομάδων και με την μέθοδο “1-προς-1-προς-1”, με κοινή παρουσία εκπαιδευτή – σκύλου – κηδεμόνα, βρέθηκε τώρα μια αξιόπιστη λύση. Οι συναντήσεις μας θα διαρκούν κατά προσέγγιση 120 λεπτά, είτε κάθε εβδομάδα, είτε κάθε δεύτερη εβδομάδα και περιλαμβάνουν το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών (Ασκήσεις Χειρισμού – Διαμόρφωση Ιδιοσυγκρασίας και Ενδυνάμωση Αυτοπεποίθησης Σκύλου – Κατάρτιση Κηδεμόνα Σκύλου – Πρακτικές Πρόληψης και Επίλυσης Καθημερινών Ζητημάτων – Τεχνικές Συντήρησης Επιπέδου.)

  Οι εφικτοί στόχοι θα τεθούν – ξεκάθαρα – στις αρχές των συναντήσεων μας, έπειτα απ’την καταγραφή των δεδομένων και την σχηματοποίηση του πλαισίου ικανοτήτων και δυνατοτήτων του κηδεμόνα και του σκύλου και στην συνέχεια, οι στόχοι αυτοί θα υλοποιηθούν με απαραίτητα εργαλεία την διάθεση, την συνεργασία, την συνέπεια και την υπομονή. Ας έρθουμε λοιπόν, πρόσωπο με… μουσούδα.


site-3

Εξομάλυνση Συμπεριφοράς

  Αν αυτό που χρειάζεστε εσείς και ο σκύλος σας είναι χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές και επιθυμείτε να θέσουμε συγκεκριμένα και ευδιάκριτα επιθυμητά πλαίσια, τότε χρειάζεστε έναν Σύμβουλο Συμπεριφοράς”. Ενδεικτικά, θα αναφερθούμε σε περιπτώσεις όπως: το έντονο και “ενοχλητικό” γαύγισμα, το επίμονο τράβηγμα στη βόλτα, τις διάφορες εκφάνσεις φοβικότητας και τάσεις εκδηλώσεων θυμού, τις “κακές” συνήθειες ανακούφισης εντός της κατοικίας, την καταστροφή και το μάσημα ακατάλληλων αντικειμένων, την κροτοφοβία, την αγοραφοβία, την κοπροφαγία κ.α.

  Ο “Σύμβουλος Συμπεριφοράς” περιλαμβάνει τέσσερα μαθήματα διάρκειας 120 λεπτών το καθένα, όπου θα διαγνωστούν όλα τα θέματα συμπεριφοράς καθώς και οι αιτίες και θα δοθούν συμβουλές και πρακτικές λύσεις για το σωστό τρόπο χειρισμού τους. Είναι αποτελεσματικό και επαρκές. Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους…


site-2

Συμβουλές & Πρακτικές Ανατροφής


  Έφτασε λοιπόν η στιγμή να καλωσορίσετε το γλυκό σας κουταβάκι στο καινούριο του σπίτι. “Αχού!! Τι χαριτωμένο!!!” θα πουν δικαιολογημένα οι φίλοι. Αλλά πέρα από αυτό, εσείς είστε φύσει προνοητικοί και έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να το μεγαλώσετε σωστά, αποφεύγοντας όλα τα πιθανά σφάλματα και τις παραλείψεις, ώστε να δημιουργήσετε από νωρίς μια δυνατή σχέση κατανόησης και αλληλοσεβασμού. Είστε σε καλό δρόμο και το κουτάβι σας πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα τυχερό για την μελλοντική κοινή σας ζωή.

  Τα περισσότερα ζητήματα μη αρεστής συμπεριφοράς – που στην πορεία επιδιώκεται να αντιμετωπιστούν και να εξομαλυνθούν – αποτελούν σε πολύ υψηλό ποσοστό κυρίως αποτέλεσμα ενεργειών που έγιναν μέχρι την ηλικία των πρώτων 9 μηνών. Πρέπει ως εκ τούτου, να εξαλείψουμε όλες εκείνες τις “ανεπιθύμητες” συνήθειες που έχει αποκτήσει το κουτάβι μέχρι εκείνη την στιγμή. Για να το αποφύγουμε όλο αυτό, προτείνεται η υπηρεσία “Συμβουλές & Πρακτικές Ανατροφής”, η οποία περιλαμβάνει 12 ευχάριστες και χρήσιμες συναντήσεις διάρκειας 120 λεπτών η καθεμία και τίθεται σε εφαρμογή από την ηλικία των 3 μηνών και έπειτα.

  Με την υπηρεσία “Συμβουλές και Πρακτικές Ανατροφής” θα καλυφθούν βασικές θεματικές ενότητες, όπως: κοινωνικοποίηση και βάσεις αυτοπεποίθησης, ενδυνάμωση αυτοελέγχου, αγωγή τουαλέτας, ήπια εισαγωγή σε οδηγό περιπάτου, εισαγωγή σε αυτοκίνητο, αποφυγή δαγκώματος, αποφυγή καταστροφής ακατάλληλων αντικειμένων κ.α. Ταυτόχρονα, μέσω της αναλυτικής προεκπαίδευσης του αρχικού απαραίτητου κώδικα οδηγιών (έλα, κάτσε, ξάπλωσε, μείνε, πάμε κ.ο.κ.), αποκτάτε ικανότητες ορθού χειρισμού και διδάσκεστε τη γλώσσα επικοινωνίας των σκύλων.

  Στόχος μας είναι ένας φιλικός, συγκροτημένος και ήρεμος σκύλος χωρίς φοβίες, ανασφάλειες και νευρικότητα καθώς και ένας σταθερός, σίγουρος και καταρτισμένος κηδεμόνας χωρίς απογοητεύσεις, υπερβολές και αδιέξοδα.

services4s