Παράδοση & Έξοδα Αποστολής

Τρόποι Αποστολής Παραγγελίας

Αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται μόνο εντός Αττικής.
Για τις ημερομηνίες παράδοσης των παραγγελιών θα ενημερώνεστε μέσω τηλεφώνου / μέσω e-mail.

Αποστολές παραγγελιών που αφορούν σε εν ενεργεία μαθητές του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» δύναται να πραγματοποιηθούν – χωρίς επιβάρυνση κόστους αποστολής – με αφορμή επικείμενη εκπαιδευτική συνάντηση.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Καθυστέρηση ενδέχεται να υπάρξει σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας. Σε κάθε τέτοια περίπτωση (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) θα υπάρχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση του πελάτη για τους λόγους της καθυστέρησης και τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης, εκτός και αν είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί κατά την αγορά δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας

Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής προκύπτει με βάση την συνολική αξία της παραγγελίας, ως εξής:

  • έως 30 ευρώ: έξοδα αποστολής: 4 ευρώ
  • από 30 έως 60 ευρώ: έξοδα αποστολής: 3 ευρώ
  • από 60 έως 90 ευρώ: έξοδα αποστολής: 2 ευρώ
  • από 90 ευρώ και άνω: έξοδα αποστολής: δωρεάν

-Παραγγελίες που αφορούν στις περιοχές: Άνω Πατήσια / Γαλάτσι / Περισσός / Πευκάκια / Ριζούπολη / Νέα Χαλκηδόνα και υπερβαίνουν το ποσό των 45 ευρώ ανά παραγγελία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

-Παραγγελίες που αφορούν σε εν ενεργεία μαθητές του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, εάν οι αποστολές πραγματοποιηθούν με αφορμή επικείμενη εκπαιδευτική συνάντηση.