Προσέγγιση

\\κυνῶν άστυ\\

σύντροφος ή αντίπαλος;

ηρεμία ή νεύρα;

παιχνίδι ή μοναξιά;

ο σκύλος σας την μυρίζει τη διαφορά!

Είναι αλήθεια, τον σκύλο σας τον αγαπάτε & τον νοιάζεστε πολύ, μα… να τα βρίσκατε & λίγο. Να γινόταν ο σκύλος των ονείρων σας & εσείς ο ήρωας που ο σκύλος σας νομίζει οτι είστε.

Είναι εφικτό. Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμη. Ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Ας έρθουμε λοιπόν πρόσωπο με… μουσούδα.

Ώστε:

 • να αποκτήσετε τις απαιτούμενες ικανότητες ανατροφής, επικοινωνίας & διαχείρισης
 • να χαρείτε τελικά μια ουσιαστικά ποιοτική συντροφιά με τον αγαπημένο σκύλο σας

σας υποστηρίζουμε εμείς στο Urban Dogs με:

 • μεθοδικότητα & αποτελεσματικότητα
 • συνέπεια, αξιοπιστία & συνεργασία
 • χαμόγελο, διάθεση & υπομονή

& με ένα:

 • ευρύ φάσμα σύγχρονων & ήπιων προσεγγίσεων & τεχνικών
 • συστηματοποιημένο πλαίσιο κατάρτισης αποτελεσματικής κηδεμονίας
 • προσωποποιημένο πρόγραμμα μαθημάτων με κοινή παρουσία εκπαιδευτή, κηδεμόνα & σκύλου
 • καινοφανή, αποτελεσματικό & ευγενή τρόπο διαχείρισης ανήσυχων συμπεριφορών
 • διακριτικό, χαρούμενο, συγκεκριμένο & σεβάστικό φέρεσθαι ταιριστό στο μεγαλείο του είδους των σκύλων

& με μια:

 • καθολική απόρριψη κάθε βίας (λεκτικής & σωματικής) & κάθε εξαναγκασμού
 • πλειάδα διασκεδαστικών διαδικασιών ορθής & αβλαβούς ανατροφής & διαχείρσης κουταβιού, έφηβου, νεαρού, ενήλικα αλλά & ηλικιωμένου σκύλου
 • πειστική προσαρμογή δεδομένων για κάθε σκύλο ξεχωριστά & κάθε κηδεμόνα ξεχωριστά
 • προοδευτική ενδυνάμωση της ιδιοσυγκρασίας ενός σκύλου και των πτυχών αυτής (ηρεμία, αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση, αυτοέλεγχος, αισιοδοξία, αφοσίωση)

Γνωρίζουμε ότι η ζωή στην πόλη απαιτεί διττή στόχευση:

 • προετοιμασία σκύλων – πολιτών
 • εκπαίδευση κηδεμόνων

Διότι, το περιβάλλον της πόλης είναι σημαντικά διαφορετικό από εκείνο της υπαίθρου, μιας & υπάρχουν αμέτρητοι πειρασμοί, προκλησεις & αποσπάσεις. Οπότε, ένας σκύλος-πολίτης είναι χρήσιμο να γνωρίζει μια ολόκληρη σειρά από συμπεριφορές που εμείς οι άνθρωποι προσδοκούμε, καθώς και έξυπνους τρόπους προσαρμογής και επικοινωνίας, όπως λόγου χάριν το πώς να κινείται και να φέρεται στον περίπατο, πώς να χαλαρώνει μαζί σας σε ένα ηλιόλουστο καφέ χαζεύοντας τους περαστικούς, πώς να αλληλεπιδρά ειρηνικά & καλοπροαίρετα με τα εξωτερικά ερεθίσματα μιας ιδιαίτερα ανήσυχης πόλης, όπως η Αθήνα.

Όμως, οι καθημερινές ανάγκες των σκύλων και των κηδεμόνων τους, που μοιράζονται το πυκνό αστικό περιβάλλον, ξεπερνούν κατά πολύ την χρηστικότητα που προσφέρουν οι οδηγίες “άστο, κάτσε, κάτω, μείνε, άραξε, έλα & πάμε”. Οι κηδεμόνες ενός σκύλου καλούνται να γνωρίζουν σημαντικές λεπτομέρειες που ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητες της σκυλίσιας φύσης, όπως το πώς λειτουργεί, πως νιώθει ένας σκύλος, πως αντιδρά, πως επεξεργάζεται δεδομένα, πως σκέπτεται, πως επιλέγει, πως μαθαίνει. Καθώς και τρόπους υποστήριξης, διαχείρισης και προσέγγισης του με γνώμονα ένα δομικό στοιχείο που καθορίζει τα πάντα στην συμβίωσή σας μαζί του: την μοναδικότητά του.

Ως εκ τούτου, καλούμαστε να γνωρίσουμε πληρέστερα τον σκύλο που έχουμε δίπλα μας.

Στην σύγχρονη εκπαίδευση των σκύλων λαμβάνει χώρα μια έντονη μεταστροφή στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προτεινόμενων διαδικασιών και στόχων. Πλέον, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία δεν αφορά την – με κάθε διαθέσιμο μέσο – επίτευξη της παραδοσιακά επιδιωκόμενης σκυλίσιας υπακοής, αλλά την καλλιέργεια και την αναδιαμόρφωση πτυχών της ιδιοσυγκρασίας του σκύλου, όπως είναι: η ηρεμία, η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία, η προσαρμοστικότητα, ο αυτοέλεγχος, η συναισθηματική συγκρότηση και ωρίμανσή του. Η αποδοχή τη συνειδητοποίησης αυτής είναι που με τη σειρά της συνέβαλε σημαντικά στον εμπλουτισμό των τακτικών, των ασκήσεων, των στρατηγικών και κατ΄έπεκταση στον επανασχεδιασμό των προτεινόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, ωστε να οργανώσουμε από κοινού το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς και τον σκύλο σας, να σχεδιάσουμε από κοινού το μέλλον σας. Και είμαστε βέβαιοι οτι ο σκύλος σας θα καταλάβει και θα εκτιμήσει – πρώτος από όλους – την ιδιαίτερη εκπαιδευτική προσέγγισή του Urban Dogs.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για έναν σταθερό, συγκροτημένο & συνεργάσιμο σκύλο χωρίς φοβίες, ανασφάλειες & νευρικότητα & έναν ήρεμο, καταρτισμένο & σίγουρο κηδεμόνα χωρίς απογοητεύσεις, υπερβολές & αδιέξοδα

Μην ξεχνάτε: ο σκύλος σας την μυρίζει τη διαφορά!

σχετικά