Όροι Χρήσης

Το urbandogs.gr είναι μία ιστοσελίδα με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών κυναγωγής και συμβουλές κηδεμονίας και ανατροφής («Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ»), η οποία περιέχει και e–shop (κατάστημα έκθεσης και διάθεσης σχετικών προϊόντων μέσω του διαδικτύου) που εδρεύει στην οδό Πανδοσίας αριθμός 90 στην Αθήνα, (Αττική/Ελλάδα). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ανωτέρα ιστοσελίδα (urbandogs.gr) συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Περιορισμός Ευθύνης

Το urbandogs.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα urbandogs.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της διαθεσιμότητας των προϊόντων του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα urbandogs.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν». Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα urbandogs.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα, η οποία περιέχει και το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» ( urbandogs.gr) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» (urbandogs.gr) ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» (urbandogs.gr) ή/και το ηλεκτρονικό κατάστημα αυτού ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» (urbandogs.gr) ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος αυτού ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα urbandogs.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα αυτού δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας και της συμπλήρωσης των στοιχείων σας στη σελίδα μας, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή επί του παρόντος). Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν, ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι πλέον το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Παράδοση – Έξοδα Αποστολής

Τρόποι Αποστολής Παραγγελίας

Αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται μόνο εντός Αττικής.
Για τις ημερομηνίες παράδοσης των παραγγελιών θα ενημερώνεστε μέσω τηλεφώνου / e-mail.

Αποστολές παραγγελιών που αφορούν σε εν ενεργεία μαθητές του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» δύναται να πραγματοποιηθούν – χωρίς επιβάρυνση κόστους αποστολής – με αφορμή επικείμενη εκπαιδευτική συνάντηση.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Καθυστέρηση ενδέχεται να υπάρξει σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας. Σε κάθε τέτοια περίπτωση (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) θα υπάρχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση του πελάτη για τους λόγους της καθυστέρησης και τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης, εκτός και αν είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί κατά την αγορά δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας

Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής προκύπτει με βάση την συνολική αξία της παραγγελίας, ως εξής:

  • έως 30 ευρώ: έξοδα αποστολής: 4 ευρώ
  • από 30 έως 60 ευρώ: έξοδα αποστολής: 3 ευρώ
  • από 60 έως 90 ευρώ: έξοδα αποστολής: 2 ευρώ
  • από 90 ευρώ και άνω: έξοδα αποστολής: δωρεάν

-Παραγγελίες που αφορούν στις περιοχές: Άνω Πατήσια / Γαλάτσι / Περισσός / Πευκάκια / Ριζούπολη / Νέα Χαλκηδόνα και υπερβαίνουν το ποσό των 45 ευρώ ανά παραγγελία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

-Παραγγελίες που αφορούν σε εν ενεργεία μαθητές του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, εάν οι αποστολές πραγματοποιηθούν με αφορμή επικείμενη εκπαιδευτική συνάντηση.

Τρόποι Πληρωμής – Ακύρωση Παραγγελίας

Τρόποι Πληρωμής

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε ευρώ (€) και οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα μας είναι οι εξής:

  • Με μετρητά κατά την παράδοση.

Ακύρωσης Παραγγελίας

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση».
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 6977419968. (υπεύθυνος: Νίκος Τσιάμης)

Επιστροφές Προϊόντων – Αλλαγή Παραγγελίας

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία αποστολής της επιστροφής να μη ξεπερνάει τις 10 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο πώλησης. Αλλαγή παραγγελίας γίνεται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (6977419968) και μόνο αν η παραγγελία βρίσκεται ακόμα στην αποθήκη του «Urban Dogs …Κυνών Άστυ Ⓒ» (urbandogs.gr) πριν την αποστολή. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με άλλα προϊόντα αντίστοιχης αξίας.

Για τη διαδικασία επιστροφής προϊόντων, (αν το δέμα επιστραφεί μέσω courier):

  1. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή μπορείτε να το ανταλλάξετε με άλλο ή άλλα αντίστοιχης αξίας.
  3. Εάν αποστέλλετε το δέμα μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών, σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 6977419968 (υπεύθυνος: Νίκος Τσιάμης) είτε μέσω e-mail στο info@urbandogs.gr